Για καλό κρέας στη Λευκάδα πας στον “Παύλο” στα Χαραδιάτικα (pics)

Διαβάστε επίσης

Φεύγοντας από το κοσμικό Νυδρί, πανέμορφο σαν… καρτ ποστάλ και αρχοντικό, όπως και πολλά μέρη στη Λευκάδα και μετά από μια γεμάτη μέρα με φουλ δράση, η πείνα ήταν μεγάλη σε όλη την παρέα και η όρεξη για να του δώσουμε να καταλάβει και όχι να συμβιβαστούμε με κάτι απλό. Ο “Παύλος” ήταν σημειωμένος και η επίσκεψη στο κοντινό ορεινό χωριό Χαραδιάτικα, άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω.

Ο “Παύλος” είναι ο ορισμός της χασαποταβέρνας, σαν τέτοια συστήνεται και δε θέλει να είναι κάτι άλλο. Με εμφανείς τις σούβλες στον εξωτερικό χώρο και διαφημίζοντας μόνο ντόπια κρέατα από το επίσης δικό του κρεοπωλείο, προσφέρει καλοψημένα, νόστιμα και σε μεγάλες μερίδες κρεατικά.

Θα βρεις ό,τι μπαίνει στη σούβλα, από κοκορέτσια και κοντοσούβλια μέχρι σπληνάντερο και τοπικές νοστιμιές σαν το φρυγαδέλι, θα βρεις όλα τα ψητά και στη σούβλα και σε πραγματικά γενναίες ποσότητες. Καλοτηγανισμένη πατάτα, λίγα εκλεκτά ορεκτικά, ντόπια λευκαδίτικα κρασιά και όλα μαζί φτιάχνουν μια απολαυστική και σίγουρα χορταστική εμπειρία.

 

INFO: https://tavernaopavlos.gr/information.html

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Κραβαρίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα