Το “Arcadion Bistrot” συμβαδίζει με την αρχοντιά της Κέρκυρας (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κέρκυρα εκπέμπει από μόνη της μια αρχοντιά και θέλει μεράκι και ταλέντο για να την υποστηρίξουν μαγαζιά που στέκονται στο νησί, ειδικά αν αποφασίζουν να σταθούν στο ξακουστό και πολυσύχναστο Λιστόν. Το “Arcadion Bistrot” τα καταφέρνει με καμάρι και είναι ένα μαγαζί πολύ υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας γευστικές διεξόδους όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο προσεκτικά χωρισμένος κατάλογός του, προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για πρωινό, brunch, γεύμα και δείπνο, όπου χωρίς υπερβολές που θα δημιουργούσαν… υποψίες για ποιότητα και φρεσκάδα καλύπτουν όλα τα γούστα και το κάνουν με έναν απολαυστικό συνδυασμό, εμφάνισης και γεύσης.

Το επίπεδο των προσφερόμενων προϊόντων παραπέμπει σε αυτό που λέει ο τίτλος, σε ένα μπιστρό πολύ υψηλής φινέτσας, το όλο στιλ του μαγαζιού είναι φανερά ψαγμένο και ταιριαστό με το πού βρίσκεται και το τι θέλει να προσφέρει και η κατάληξη στις βραδινές ώρες είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Μια υψηλών προδιαγραφών λίστα κοκτέιλ με επιμέλεια ειδικών και εκτέλεση που συναρπάζει επίσης και σε εμφανίσεις και σε γεύση, ολοκληρώνει μια εξαιρετική εμπειρία στο κέντρο του νησιού που σε αποζημιώνει όποια στιγμή της ημέρας κι αν αποφασίσεις να περάσεις εκεί.

 

INFO: https://arcadionbistrot.com/

https://www.facebook.com/arcadionbistrot/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Παρασκευάς Κούρκουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα