Οι Μουριές προσφέρουν γευστικές απολαύσεις στη Νότια Εύβοια (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Εύβοια των αντιθέσεων και των πολλών όμορφων τοπίων, μπορεί στη συνείδηση πολλών να μην είναι νησί, αλλά στη συνείδηση όλων όσοι την έχουν επισκεφτεί, είναι συνδυασμένη με καλό φαγητό. Νότια του νησιού, λίγο έξω από την Κάρυστο και το Μαρμάρι, οι “Μουριές” έχουν μια μακρά γευστική ιστορία που συνεχίζεται.

Οι “Μουριές” δεν είναι… μία ακόμα ταβέρνα, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι ένα μαγαζί που έχει δική του φάρμα, άρα και δικά του σχεδόν όλα τα προϊόντα. Προσαρμόζεται στις εποχές ως προς την εμφάνιση του χώρου, αλλά πάντα διατηρώντας το παραδοσιακό στιλ, προσαρμόζεται και ως προς τις γεύσεις και τις παρασκευές των φαγητών, αλλά πάντα τηρώντας αυστηρά όρια και χωρίς… κιτσαριά.

Τα κρέατα είναι οι “βασιλιάδες” του μενού και είναι απίθανα, χωρίς πάντως να υπάρχει και κάτι από ορεκτικά, σαλάτες ή άλλα φαγητά που να μπορείς να πει ότι υστερεί. Οι “Μουριές” είναι λόγος για να πας στα εκεί μέρη, που έτσι κι αλλιώς θα περάσεις πολύ όμορφα, αλλά είναι το κίνητρο το να δοκιμάσεις τις γεύσεις τους.

 

INFO: https://www.mouries-paradisi.gr/

https://www.facebook.com/mouriesparadisi/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλλα Καπόλα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα