Το “Koru” προσφέρει μια πραγματικά εμπνευσμένη κουζίνα στη Θεσσαλονίκη (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε περιοχή… κέντρο – απόκεντρο, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκη και όχι στο πολύβουο, υπάρχει ένα μαγαζί που συστήνεται και καλά κάνει ως εμπνευσμένη κουζίνα. Στο “Koru” δε θα πας για να σε δουν, δε θα πας για κοσμικότητες κι ας πηγαίνει εκεί όλος ο καλός ο κόσμος που ξέρει να φάει, θα πας για να φας πολύ καλά και σε ένα φιλικό και πολιτισμένο περιβάλλον.

Αμιγώς ελληνικά προϊόντα, αμιγώς ελληνικές συνταγές, με πολύ έξυπνο και ψαγμένο τρόπο στο συνδυασμό, το μαγείρεμα, την εμφάνιση, την παρουσίαση. Ολα αυτά σε έναν χώρο που τον λες μίνιμαλ, δεν έχουν ανάγκη να σε κερδίσουν ή να σε αποπροσανατολίσουν με διάκοσμους και άλλα τέτοια, αρκεί το φαγητό τους, με προσεγμένη μουσική με επίσης ψαγμένη λίστα κρασιών.

Υπάρχει ισορροπία σε επιλογές κρεάτων και ψαριών, υπάρχει ποικιλία και ορεκτικών, όπως η εκπληκτική ρέγγα με τους γίγαντες, υπάρχουν συνδυασμοί που σε εξιτάρουν, όπως οι γαρίδες με μπέικον προβατίνας, υπάρχουν καλά ελληνικά τυριά και μετρημένα εξαιρετικά γλυκά για να κλείσεις όπως πρέπει το εκπληκτικό σου γεύμα.

 

INFO:  https://koru.gr/menu/

https://www.instagram.com/koru.inspired.cuisine/

https://www.facebook.com/koru.inspired.cuisine/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Τζελέπης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα