Η παραδοσιακή ελληνική πίτα στα καλύτερά της από την “Prima pita” (pics)

Διαβάστε επίσης

Για κάποιους είναι ένα εύκολο, χορταστικό φαγητό. Για κάποιους άλλους το πλέον παραδοσιακό της ελληνικής κουζίνας. Υπάρχουν κι αυτοί που το θεωρούν και την εύκολη λύση για περισσεύματα, τα… σκεπάζεις και γίνεται ένα νεό φαγητό που αρέσει σε όλους. Οπως και να ‘χει η πίτα έχει αμέτρητους φανατικούς, συνδυάζει όλα τα παραπάνω, αλλά έχει και τον μπέλα της αν θέλεις να έχει εκλεκτό προϊόν, με παραδοσιακό φύλλο και αγνά υλικά. Κάπου εκεί, έρχεται στη ζωή μας η “Prima Pita”.

Μια τεράστια ποικιλία γεμίσεων, ένα φύλλο που αν ξέρεις δε χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς να σε πείσει για την ποιότητά του, πολλά σημεία πώλησης στην Αττική, αν δεν θέλεις να πας στην… πηγή και να φορτώσεις και μια εξαιρετική λύση για πολλές ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι.

Οι συνδυασμοί του αγαπημένου σε πολλούς πράσου με εκλεκτά αλλαντικά, όπως σύγκλινο και απάκι… τα σπάνε, το τυρί όπου υπάρχει είναι μπόλικο και γευστικό και σε όλες τις επιλογές η γέμιση είναι χορταστική, δεν υπάρχουν… εκτπώσεις στην ποσότητα, εννοείται ούτε και στην ποιότητα και όλα αυτά σε πολύ φυσιολογικές τιμές για ό,τι σου προσφέρεται.

Η Prim Pita μπαίνει άφοβα στο σπίτι σου, τη δίνεις χωρίς δεύτερη σκέψη στα παιδιά σου, την παρουσιάζεις σε τραπέζι και κερδίζεις… συγχαρητήρια αφού όλοι θα τη θεωρήσουν σπιτική και είναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια, ανθρώπων που έχουν μεράκι και σέβονται τους πελάτες τους.

INFO: https://www.facebook.com/primapita.st

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Παρασκευάς Παντέλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα