Ο “Pelicanos” στη Σίφνο συνδυάζει απλή πολυτέλεια και εκρηκτικές γεύσεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Σίφνος αναπτύσσει ραγδαία τα τελευταία χρόνια μια… elegant αμτόσφαιρα σε πολλούς τομείς του τουρισμού της, άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε συζητήσιμα ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο “Pelicanos” είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση τόνωσης αυτών των εγχειρημάτων και διαφήμισης των καλών προσφερόμενων υπηρσειών στο νησί.

Θέλει μαεστρία να συνδυάσεις απλότητα με πολυτέλεια και ψαγμένες γεύσεις χωρίς υπερβολές και ο “Pelicanos” το κάνει με ξεχωριστή επιτυχία. Στο “Φάρο”, σε ένα ήρεμο σχετικά σημείο το μαγαζί αυτό έχει ποντάρει στα καλά των ελληνικών θαλασσών, έχει βάλει και πινελιές ασιατικής κουζίνας, που νοστιμεύουν το αποτέλεσμα χωρίς να επηρεάζουν το ελληνικό συνταγολόγιο και το τελικό αποτέλεσμα συναρπάζει.

Το μαγαζί είναι… χαμαιλέοντας στην ολοήμερη λειτουργία του, αφού προς το βράδυ πια αλλάζει μορφή και φτάνει να σερβίρει και κοκτέιλ για να κλείσεις μια υπέροχη βραδιά, οι απόλυτα καταρτισμένοι εργαζόμενοι σε… καθησυχάζουν αν αγχωθείς από τις ιαπωνικές λέξεις που θα δεις ή θα ακούσεις και χαλαρός πια απολαμβάνεις εξαιρετικά εδέσματα που μαζί με την τοποθεσία φτιάχνουν ένα παραπάνω από value for money πακέτο.

 

INFO: https://www.instagram.com/pelicanos_sifnos/

https://www.facebook.com/Sifnos.Pelicanos

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Βαγγέλης Ταράσης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα