Το “Σινιάλο” στη Μύρινα σε συναρπάζει με τις γεύσεις του (pics)

Διαβάστε επίσης

Η υπέροχη Λήμνος, αυτό το νησί – κόσμημα που η καλή μας τύχη το κρατάει μακριά από τουριστικές παγίδες ενώ το τοπίο του θα προσφερόταν για τέτοιες… καταστροφές, παραμένει ένας από τους πλέον ποιοτικούς προορισμούς για εξαιρετικές διακοπές. Μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το εκπληκτικό φαγητό στην πλειοψηφία των μαγαζιών του νησιού, με το “Σινιάλο” στη Μύρινα να είναι ένα σημείο που ξεχωρίζει.

Ενα όμορφο και ευρύχωρο μαγαζί, με πολύ γουστόζικο διάκοσμο, φιλικό περιβάλλον και μάλλον ο ορισμός του τι φαντάζεσαι ως μεζεδοπωλείο. Πλούσιος κατάλογος, με ποικιλία μεζέδων σε κρεατικά, θαλασσινά, κρύα, ζεστά και ό,τι τραβάει η όρεξή σου, όλα σε μεγάλες ποσότητες και μικρές τιμές.

Ο Μεζές από μόνος του βέβαια, μπορεί να έχει αμέτρητους θαυμαστές αλλά μπορεί να είναι και περιορισμός σε παρέες που θέλουν και το κυρίως του, σε οικογένειες και πάει λέγοντας και στο “Σινιάλο” τους σκέφτονται όλους. Πεντανόστιμα μαγειρευτά φαγητά ολοκληρώνουν μια απολαυστική γκάμα επιλογών και κάνουν το μαγαζί έναν σίγουρο προορισμό καλοπέρασης, γεύσης, άνεσης και περιποίησης.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/sinialo_mezedopoleio/?fbclid=IwAR1_sEZc2RzfmBFjPFnNLnib0PTlvGKDXQGjzUmoZFSkp9k9_WZTHnfvQos

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063753270396

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελσα Μαντά

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα