Στο “Braxton” το brunch γίνεται… τέχνη (pics)

Διαβάστε επίσης

Εμαθαν πολλοί και απότομα τη μόδα του brunch τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και βλέπουμε… τέρατα σε διάφορες περιστάσεις. Υπάρχουν όμως και μαγαζιά που το έχουν μελετήσει, φιλοσοφήσει και το “υπηρετούν” στην κανονική του διάσταση και με μεγάλη ποιότητα, όπως το “Braxton” στον Αγιο Δημήτριο.

Ενας ξεκάθαρος κατάλογος με… αρμονία, γλυκών και αλμυρών γεύσεων και κάθε πιθανού ροφήματος για να τα συνοδεύσει, χορταστικές μερίδες και απολαυστικές γεύσεις, το κάνουν τον απόλυτο προορισμό για ένα πρωινό με επιλογές, χωρίς ακρότητες που σε κάνουν να γελάς και χωρίς… ζαλάδα για να καταλάβεις και να επιλέξεις.

Πολύ έξυπνη, εκτός από χορταστική και γευστική, η ιδέα της “ποικιλίας” για δύο άτομα που καλύπει κάθε γούστο και κάθε πείνα, δείχνει κι αυτή ένα μαγαζί που “ψάχνεται” και που ξέρει ή φαντάζεται τι μπορεί να ζητήσει ο πελάτης σε ώρες πρωινού ή και λίγο αργότερα.

Οι ώρς φυσαικά δεν έχουν περιορισμό, κρατάει μέχρι αργά και συνεχίζει να χορταίνει κόσμο, αλλά πραγματικά αν υπάρχει χρόνος κάποια μέρα πριν το μεσημεριανό και θέλεις απόλαυση, είναι ιδανικός προορισμός, βέβαια αν το σκεφτείς για Σαββατοκύριακο και πας… στην τύχη, θα θέλεις και τύχη για να βρεις να καθίσεις.

 

 

INFO: https://braxton.gr/qrcode/

https://www.facebook.com/p/Braxton-Athens-100082839147841/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μαρία Τσακανίκα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα