Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της στον “Θόδωρο” στη Θεσσαλονίκη (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Θεσσαλονίκη της ομορφιάς, του ερωτισμού της μαγείας και των γεύσεων, των πολλών γεύσεων, της νοστιμιάς, των ατελείωτων επιλογών, έχει πολλά μαγαζιά που αντιστέκονται σθεναρά στους… εκμοντερνισμούς και το εισπράττουν από “στρατούς” πιστών. Ο “Θόδωρος” είναι μια από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις και στέκει αγέρωχος κεντρικά εδώ και δεκαετίες.

Μια ταβέρνα παλιάς εποχής, που έχει “φρεσκαριστεί” τόσο – όσο σε εμφάνιση και που παραμένει στις παλιές αξίες της οικογενειακής ταβέρνας, πολύ και καλό φαγητό. Το κρέας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και τα ψητά του είναι εξαιρετικά, φαίνεται η μαστοριά σε κάθε μπουκιά. Επειδή οι άνθρωποι δεν είναι… ρατσιστές με τα της θάλασσας θα βρεις και από εκεί νόστιμες επιλογές αν θέλεις το κάτι διαφορετικό, στον “Θόδωρο” κανέναν γούστο δε μένει παραπονεμένο.

 

Υπάρχουν και τα μεζεκλίκια για την αρχή, υπάρχουν κα οι πλούσιες και απολαυστικές σαλάτες και όλα αυτά σε ένα πολύ γουστόζικο χώρο, το μέσα σε ταξιδεύει, αλλά και έξω είναι πανέμορφα. Και τα Σαββατοκύριακα, θα ακούσεις και τη ζωντανή μουσική σου, με καλό ελληνικό τραγούδια από τα παλιά, αυτά τα διαχρονικά που περνάνε από γενιά σε γενιά και δεν είναι… μιας χρήσης.

 

INFO: https://www.facebook.com/TabernaOThodoros/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μηνάς Ζαφειρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα