Απολαυστικές γεύσεις και προμήθειες στην Πορταριά προσφέρει η “Agora 1955” (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια επί τούτου εξόρμηση στην πολύπαθη Θεσσαλία και αφού είχαμε εξασφαλίσει ότι οι περισσότεροι δρόμοι προς το Πήλιο είχαν ανοίξει, μας έφερε ξανά στη λατρεμένη “Agora 1955”, το μαγαζί… γευστικό καλωσόρισμα στην Πορταριά, αλλά ίσως και ξεπροβόδισμα αφού φεύγοντας δε γίνεται να μη γεμίσεις εφόδια.

Ενα πανέμορφο μαγαζί, σα χώρος έξω και μέσα, βασισμένο σε μια πολύ απλή “συνταγή” που παραδοσιακά τραβάει τον επισκέπτη, αν είναι ποιοτική. Ράφια γεμάτα με επιλεγμένα τοπικά προϊόντα και τραπεζάκια με δυνατότητα σερβιρίσματος επίσης εξαιρετικών επιλογών. Υπάρχει το σήμα κατατεθέν, οι αφράτοι και νόστιμοι λουκουμάδες του με το ντόπιο μέλι, υπάρχουν όμως και πολλά άλλα λαχταριστά.

Το μαγαζί σε καμία περίπτωση δεν το λες ταβέρνα ή εστιατόρια, τα όποια στιλ φαγητού είναι κυρίως συνδοευτικά των καλών κραισών του, τα πρωινά είναι το φόρτε τους, με τις γλυκιές συνοδευτικές γεύσεις να κυριαροχύν και να συνοδεύουν αρμονικά τα ροφήματα.

Οι αγορές εξυπακούονται, επιλεγμένων τοπικών προϊόντων που και σε εφοδιάζουν για τη βάση σου και δώρα που θα κάνουν εντύπωση μπορούν να γίνουν.

 

INFO: https://www.facebook.com/agora1955/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μαρία Γήττα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα