Το “Παραδοσιακό” είναι το ταβερνάκι που πρέπει να ψάξεις στην Καρυά (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα Καμμένα Βούρλα δεν απέκτησαν άδικα τη φήμη τους. Οχι μόνο επειδή έχει τα… λουτρά, που έλεγαν και παλιά ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός, αλλά επειδή συνδυάζουν θάλασσα, βουνό και εδώ και αρκετά χρόνια μια άνετη ευθεία από την Αθήνα, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη άμα θες.

Για όσους ψάχνονται λίγο παραπάνω στο φαγητό και δε διστάζουν για λίγα χιλιόμετρα παραπάνω, στο ορεινό χωριουδάκι της Καρυάς, υπάρχει σημείο αναφοράς. Κανα τεταρτάκι δρόμος από τα Καμμένα Βούρλα και το “Παραδοσιακό” είναι το ταβερνάκι που σου προσφέρει ένα συνδυασμό πραγμάτων.

Ομορφο περιβάλλον, ζεστό, οικογενειακό σε ένα μικρό χωριό και φυσικά εξαιρετικό φαγητό αφού γι’ αυτό θα πας. Τα κρέατά του είναι οι πρωταγωνιστές, ειδικά το παϊδάκι άπαιχτο, όλα αγνά, σαλάτες, πατάτες, νόστιμα τυριά, καλό κρασί και όλα καλά.

Σαββατοκύριακα είναι δοκιμασμένα ανοιχτός και το καταχείμωνο από μεσημέρι, τώρα για καθημερινές κάντε ένα τηλεφωνάκι πρώτα για σιγουριά για το ωράριο, αλλά όποτε το πετύχετε μη χάσετε την ευκαιρία, αξίζει τον κόπο, που δεν είναι και κόπος δηλαδή…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Τσανίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα