Μπέργκερ με κοκτέιλ στο «Λobby» του Electra Metropolis στην καρδιά της Αθήνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Το κέντρο της Αθήνας έχει τα πάντα και τα έχει… πάντα. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να ιντριγκάρει και να μην το έχεις ξανασυναντήσει και το Electra Metropolis έχει καταφέρει να το παρουσιάσει. Ενα πολυτελές ξενοδοχείο μέσα στην καρδιά της πόλης, που εκμεταλλεύτηκε έναν χώρο του για να ισορροπήσει την πολυτέλειά σου σε comfort γαστρονομικές παροχές για να προσελκύει κόσμο όλη μέρα.

Το «Λobby» δουλεύει στη λογική του… μεζέ, του μοιράσματος, του πιάτου στη μέση, αλλά με βάση το μπέργκερ. Και για να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, σε προκαλεί να το συνδυάσεις με κοκτέιλ, εκτός πεπατημένης, με φαντασία, γευστικά και όλα αυτά, φαγητά και ποτά σε πολύ λογικές τιμές.

Πολύ ψαγμένη κάβα, από μπύρες μικρών Ελλήνων παραγωγών μέχρι αποστάγματα και κρασιά από όλο τον κόσμο και μια όμορφα κατανεμημένη επιλογή γεύσεων. Και σαλάτα μπορείς να φας και tapas και πολύ νόστιμα γλυκά, αν και τα burgers κρατάνε τα σκήπτρα.

Από επαγγελματικό ραντεβού που δίνεις άφοβα και κερδίζεις εντυπώσεις, μέχρι… αισθηματικό που πάλι τα ίδια θα αποκομίσεις, αλλά φυσικά και απλή ιδιωτική ανάπαυση από ποδαρόδρομο βόλτας ή ψώνια στο κέντρο της Αθήνας, το Λobby είναι μια ασφαλής, γευστική και σε όλα αξιοπρεπής επιλογή.

 

INFO: https://www.electrahotels.gr/el/hotels/electra-metropolis-athens/restaurants/lobby-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1/?utm_source=facebook&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=conversion_dynamic_en&fbclid=IwAR2_-OWUBPA0aE-66h_z2wNPC8mYPiixqOw0lpLCoQQnDI1rjI2TKBzHWQ8

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιώργος Καραπλής

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα