Η “Μαραθόριζα” είναι μια γευστική και γραφική επιλογή στη Σέριφο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η κατάλευκη και γραφική Σέριφος είναι ένα κυκλαδονήσι που δεν έχει δεχθεί μαζική… επιδρομή τουρισμού, για να το πούμε πιο σωστά έχει όσο αντέχει και κυρίως όχι δήθεν με μαγαζιά και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε κυκλαδονήσια. Εκεί λοιπόν βρίσκεις όμορφα μαγαζάκια εστίασης με παραδοσιακή αύρα, όπως είναι η “Μαραθόριζα” στην είσοδο της Ανω Χώρας.

Ντόπιες συνταγές με  βάση τις ντόπιες πρώτες ύλες, σε ένα όμορφο μικρόπ μαγαζάκι, με θέα και δική του ταυτότητα. Οι κρεάτινες παρασκευές, όπως λούτζα και λουκάνικα δίνουν τον τοπικό τόνο, η κάπαρη υπάρχει σε διάφορες μορφές και μοσχοβολάει, το μάραθο και σε πίτα για να στηρίξει και το… όνομα και τα κυρίως απλές ελληνικές γεύσεις, νόστιμα μαγειρεμένες.

Μέχρι και για την τηγανητή του πατάτα αξίζει τον κόπο, άλλη γεύση και τεχνική, χοντρή και τραγανή, αλλά πάνω απ’ όλα νόστιμη και η πατάτα και το τηγάνι της. Χωρίς τίποτα εξεζητημένο λοιπόν, η “Μαραθόριζα” σου προσφέρει ένα πλούσιο μενού επιλογών, καλύπτει πολλά γούστα και είναι βέβαιο ότι θα βρει ανταπόκριση στη γεύση αλλά και στη “φιλοξενία” που παρέχει, ένα μαγαζί που σε κάνει και να νιώσεις άνετα, εκτός από το να χορτάσεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/Marathoriza/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κυριάκος Παναγόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα