Το εργαλείο που… ξανανιώνει τα μαχαίρια (vid)

Διαβάστε επίσης

Αναζητώντας ευκολίες, εργαλεία και γκάτζετ κουζίνας μπορείς να χαθείς. Και να χάσεις και πολλά λεφτά για χαζομαρίτσες που μένουν καταχωνιασμένα στα συρτάρια και… διηγώντας τα να κλαις.

Σε βάθος χρόνων, ένα απαραίτητο σύνεργο που πολλές φορές… βλαστημάμε που δεν το έχουμε είναι ένα ακονιστήρι μαχαιριών. Κακά τα ψέματα, ακόμα και ακριβά σετ μαχαιριών να έχουμε αγορασμένα, η φθορά είναι αναπόφευκτη και η ανάγκη ανανέωσης το ίδιο.

Ψάχνοντας διάφορες εναλλακτικές βρήκa το συγκεκριμένο εργαλείο και… την υγεία των μαχαιριών μου. Ούτε πρίζες, ούτε τίποτα επιστήμες για να λειτουργήσει, ούτε πιάνει χώρο και κυρίως ούτε ρισκάρεις να έχει κοντά το ένα χέρι.

Καλή πατέντα, ασφαλής, εύκολη και βέβαια το κυριότερο κάνει δουλειά. Στο βιντεάκι ο τύπος κάτι πειραματίζεται με χαρτιά, αλλά εγώ το δοκίμασα σε πιο ουσιώδη πράγματα, από λαχανικά μέχρι κρέας και διαπίστωσα αποτέλεσμα που τα αξίζει τα λεφτά του. Τα οποία δεν είναι και πολλά, αφού με ένα 20αρικάκι το πολύ το έχεις αποκτήσει.

INFO: https://kouzinika.com/ergaleia/%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%B1/15348-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%84%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-any-sharp-kithcencraft.html

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αργύρης Βασιλόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα