Πρακτική λύση αλλά και εργαλείο για να χωρίσει ο κρόκος από το ασπράδι (vid)

Διαβάστε επίσης

Εχει κάτι εκνευριστικές στιγμές η μαγειρική που δεν τις υπολογίζεις. Μπορεί να φτιάχνεις τα πιο δύσκολα χωρίς να προβληματίζεσαι και να βγαίνεις εκτός εαυτού με ανοησίες. Οπως με το να χωρίσεις τον κρόκο από το ασπράδι. Η το ασπράδι από τον κρόκο για να πάμε στην κότα και το αυγό.

Ολοι ξέρουμε το απλό να αρχίσουμε τα πέρα δώθε μέσα στο σπασμένο τσόφλι. Και όλοι έχουμε δει τον κρόκο να σπάει, να χύνεται, να χαλάει η ιστορία, να βρίζουμε και πάει λέγοντας.

Τόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα που και λύσεις ψάχτηκαν και βρέθηκαν αλλά και η αγορά γέμισε από σχετικά εργαλειάκια. Στην ουσία πήραν το μπουκάλι – ρουφήχτρα και το έβαλαν σε όμορφα καλούπια για να δουλέψει το εμπόριο.

Η παραδοσιακή και αυτοσχέδια μέθοδος είναι απλή και αποδοτική. Το βιντεάκι που βρήκα δείχνει όλη την αλήθεια. Δοκιμάστε το άφοβα, δε χάνει ποτέ.

Αυτός λοιπόν είναι ένας παραδοσιακός, πρόχειρος τρόπος και εύκολος αφού λογικά ένα μπουκάλι όλο και κάπου βρίσκεις. Στην αγορά όμως έχει κυκλοφορήσει μια σειρά προϊόντων σχετικών, πιο παιχνιδιάρικα, πιο ευπαρουσίαστα, έτσι για όσους θέλουμε να κάνουμε την κουζίνα μας… αποθήκη μαγειρικών μπιχλιμπιδιών.

Ενδεικτικά, ΕΔΩ υπάρχει ένα από τα φθηνότερα και με ένα απλό γκουγκλάρισμα βρίσκετε και αμέτρητα άλλα για να διαλέξετε στιλ και τιμή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μαίρη Παπαδημητρίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα