Ο Μανούσος πέρασε σε άλλη διάσταση τα παξιμάδια με χαρούπι

Διαβάστε επίσης

Είναι κάποια προϊόντα που μπήκαν… δειλά στη ζωή μας και ξαφνικά γέμισαν αυτή και τα ράφια των μαγαζιών. Το χαρούπι για παράδειγμα, από τότε που άρχισε να μπλέκει με κριτσίνια, παξιμάδια και άλλα συναφή κατέκλυσε την αγορά.

Βρίσκεις ό,τι μπορεί να φαντααστείς και σε πολύ μικρές διαφοροποιήσεις. Σε ένα μικρό ντελικατέσεν της γειτονιάς μου τυχαία μάλλον μια φορά επέλεξα τα συγκεκριμένα και κατέληξα. Ακόμα και σε προϊόντα μαζικής πια παραγωγής, μπορεί να κάνεις τη διαφορά.

Η ισορροπία μεταξύ παξιμαδιού και μπισκότου, σε ό,τι αφορά την υφή είναι αξιοθαύμαστη. Οχι, δε χρειάζεται να σκεφτείς τα δόνιτα του, εννοείται ότι δεν πρέπει να τα βρέξεις ούτε στο ελάχσιτο. Οριακά δεν θρίφουν, μα σπάνε εύκολα στο στόμα και εκεί πια σου αφήνουν μια γεύση αξέχαστη.

Οταν πολύ φίλος της γεύσης του χαρουπιού σε κριτσίνι και παξιμάδι, έχω δοκιμάσει πολλά. Σαν αυτά του «Μανούσου» όμως δεν ξαναβρήκα. Επισκέφτηκα και την… πηγή που ανακάλυψα στο διαδίκτυο, κάπου στον Υμηττό, δοκίμασα και πολλά άλλα. Πράγματα εκλεκτά και ψαγμένα, αλλά αυτό το προϊόν περνάει σε αυτά που λέμε σου μένουν αξέχαστα.

 

INFO: https://www.manousos.com.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Δημήτρης Τσάκος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα